dilluns, 6 d’octubre del 2008

BASES DEL CONCURS

En especial atenció a la petició de Semikortxeo, presente l'ordre de la pagamenta dins la lliga privada del SM:

Per a la mitja temporada, just abans de la Copa del Rei: Els tres primers es salven (Raül ja ho té fàcil), i paga el resto. El que ens juguem és una bona paella o dinar car...(s'admiteixen sugerències).
Des d'eixa data fins al final de temporada, es faran equips nous i ens juguem una altra paella o sopada. Es podria continuar amb els equips inicials, però es suposa que estaran massa descompensats (ja es vorà). Igualment, paguen els 6 últims.

El més important, i que més gastos suposa: cada setmana ens juguem les birres a l'assut, i paga el últim dels que se les juguen. De moment queden fora d'este concurs Pere, Angie i el Cunyao. Com en som massa podrien pagar els dos últims, hi haurà que arribar a consens (per exemple, escribint al Comentaris d'aquesta mateixa entrada).


P.D. Si no ha quedat prou clar, podeu manar un burofax a la direcció de la Fundación FAES, per a que fagen un estudi polític de la situació i de la cojuntura econòmica, basant-se en el preu de la Carlsberg i l'arròs Bomba (entre partida i partida de Paddle).

2 comentaris:

Edu ha dit...

LA INJUSTICIA DE QUEDAR SEMPRE ULTIM.
Sense anim de molestar a ningu, em surgeixen alguns dubtes despres de coneixer les "regles" del la lliga privada, per ejemple. Es paguen birres despres de cada jornada de lliga? em pareix excesiva la pena, per-a el que quede ultim mes de 10/12 vegades, que pot pasar facilment, seguides o no, (sortosament m'ha tocat a mi el primer, que no es disparen les suspicacies) son uns 7.5€ (sense contar la propia que serien 9€) cada "convidada", per 34 jornades vosaltres mateixos podeu fer els conters, a mes a mes de les dos dinaes! (desde ja, com una debilitat personal, propose anar a menjar jabali una de les dos dinaes) que el que quede ultim unes 6 vegades te prou posibilitats de acabar pagant. I si el que queda ultim cada jornada, fins i tot els dos ultims, posen uns diners en un fons comu? (uns 4€ per persona o animal estaria be) al final serien 272€ que es podrien utilitzar per-a pagar les ja esmentades dinaes i el que falte de la minuta es el que pagarien els sis ultims de la taula classificatoria (per-a mi es una bona opcio) o tambe alternar-ho amb birres cada dos jornades, tambe pagades entre dos, lo que deixaria el pot en 136€, si no al esmentat perdedor li pot surtir la broma per mes de 200€!!! i no estan les coses per-a bromes, no trobeu?. Que siga rebut de la manera mes democratica posible, accepte critiques al pla de sanejament economic, mi amigo geooorge n'acaba d'aprovar un, jejejeje estamos trabajando en ello! (tot sense moure el llavi superior)

Pedro ha dit...

huele a derrotista.
una cosa que no havia posat en les bases, però pensava que estava entés, era que NO TOTS ENTREN EN LA APOSTA DE LA JORNADA: QUI NOMÉS VULLGA ENTRAR A LA DINADA, POT ESCAPAR-SE DE LES BIRRES, per exemple la familia giner-lopez (de moment). El present blog serveix també per a dir si alguna setmana no pots vindre a la birra, i per tant no contar en la setmana.
p.d. agregue´me al messenger o envieu-me un e-mail i vos donaré accés a tots per a publicar entrades: micale43@hotmail.com