dijous, 9 d’octubre del 2008

ES SALVEN ELS PRIMOS, S'AFONEN ELS X

Ara tinc perrera, demà editaré esta entrada. Sobre tot després de conèixer les opinions dels que paguen i el suertudo de raul esmorzant a l'Andreu.
Segona jornada, i raul es torna intombable, lo mal és que està posant-se massa xulet, i no veu que l'any passat ja va caure a la última. Chopin està malalt i per això (prou!) no ha fet bé els canvis i ha perdut. La sort que té és que com està malalt encara no paga la birra hui, però li l'apuntem per al pròxim dia.
Xolet és cas apart: condenat a pagar la paella, de moment es salva de pagar birres... i té equipàs per a tornar a salvar-se.
I més a banda encara és el cas de Pere, que s'està deixant guanyar per angie per a no tindre lios cara a la boda (o no??)..
A vore si digueu algo, que pareix que estiga fent una crònica de punt2. En comentaris podeu dir que vos ha fallat esta jornada. A mi Montañez.

2 comentaris:

Edu ha dit...

Pepe sanchez afona barcos va fora y lleve a Hosley i en fa 21 de val, Buuuaaaa!!! pero ja vaig pillant-li al rollo.

Felicitacions a Raul (Gran puntuacio una setmana mes) La sorpresa (reafirmant-se en al seu nom) i al primo (Mas) (gran puntuacio despres ser penultim) Txopen agafa el meu relleu, en la poc agradable posicio de ultim de la jornada.

Et vas perdre la birra del dimecres i igual dema que et toca pagar, ja estas bo, per lo menys que tingues salut!

sort per-a tots la proxima jornada!!!

Pedro ha dit...

a les 20h. paga xopin, si no esta bo per a beure, que ho estiga per a pagar, gggggggggggg