dimarts, 11 de novembre del 2008

PERE I ANGIE- LAS DOS CARAS DE UNA MONEDA!!!

Pere es l´unic "profesional" en actiu del basket en Ondara que juga en la nostra lligueta, despres de un any de experiéncia contrastada i un supermanager olímpic a les esquenes, va començar com uno dels favorits per a guanyar la nostra lligueta, i a unes males no pagar la paella.....

Pero todo cambió de la noche a la mañana..................

Tras un mal començament ha vingut la debacle posterior, afonant-se com el titanic, ha arribat al penúltim lloc de la clasificació demostrant un nulo poder de recuperació, i hasta donant pena arrastrant-se per les jornades com un mediocre manager que no sapiguera de basket.(jajajajaja)

Per altre costat está Angie, una persona que no volia jugar al principi, que s´apunta per a intentar estar en les conversacions de "malalts" que tenim. I poc a poc en un espiritu de superació i una "potra" que te cagas, ha arrribat al segon lloc de la clasificació i va a ser molt difícil desbancarla d´eixe lloc...

Aixina es la vida...........................PERE! ESPAVILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

2 comentaris:

Pere ha dit...

SI SENYOR RAUL!!AIXÒ ÉS UN AMIC!!VOLS QUE TÁCONSEGUISCA UNA CAMISETA DE L´ESGLAI!!!!JAJAJAJA!!

LA VERITAT ÉS QUE M´HO TINC MERESCUT PERQUÈ VAJA FORMA D´ ARRASTRAR-ME!!

LO MES FORT ÉS QUE CADA JORNADA TINC LA SENSACIÓ DE QUE TINC EL MILLOR EQUIP I QUE VAIG A ARRASSAR I ARRIBA ELDIUMENGE I AHI ESTÀ EL TEU SMS AFONANT-ME!!JAJAJA!

ELS DIUMENGES ENTRE LES 7 I LES 9 ESTIC ACOLLONAT ESPERANT LES TEUES NOT´CIES.AIXÍ NO ES POT VIURE!!!!!!!

everkike ha dit...

ole raul, el segón parraf es molt dur, bona rajá abans de la boda.. i la que t´espera el dissabte, uhhh!
Pero sí, porte camí de ser tipo angie, i amb els consells inestimables del xolo, arribaré lluny (voràs quina secà). Este setmana igual, no sé ni a qui he fitxat, m´he desfet dels lastres que m´han puntuat -1 (3) i un ganyan que soles em va fer 1. Menys mal que el trasto m´avisa quan descansa l´equip, pq sino..
Pere estás segur que vols seguir amb tot això, mira que el recoxineo..