dilluns, 22 de març del 2010

La sorpresa vuelve


Ja te digo, Angie, influenciada o no, per la bona marxa del seu home, está guanyant-mos terreno a tots, en 3 jornadetes.. no hay quien la pare! ni siquiera la arrastrá de Reyes, com les serps, (fitxe a reyes, s´en eix Tomic, i a la inversa) l´esta afectant.

Otro que está en la lucha es el cunyao, encadenant bones decisions, s´esta salvant. Ara be, no será això un complot judeo-masónico familia Lopez-Giner?

Chicos, estos se hacen con las 3 plazas.. i a l´estanyó, com una bala..

Despres estem els altres, ni pincho ni corto, raul afonat per fer la charlotà del rosco, jo, edu i el molinero que no pasem de 100 puntets,Celio i Xolo en la media, mirant de prop la matricula de raul..jeje.

Más ja ho te clar, passant de fer l´equip..i tal.

5 comentaris:

everkike ha dit...

I la setmana que ve, no puc fer canvits, dos setmanes amb els mateixos ganyans..

Quien me los hará? In Más we trust (afonabarcos)

everkike ha dit...

Per cert:

Solet: Anti-Tomic
Calavera: Reyes i Massey

RAUL ha dit...

que ningu li faja camvis a kike jajajaja

Pere ha dit...

LA MAFIA S´APODERA DEL SUPERMANAGER ONDARENC!!!!!

La famosa mafia calabresa formada per les families Giner -López ha sorprés a un grup de joves ingenus ondarencs i després de guanyar-se la seua confiança ha portat el mja famós "TIMO DE L´ESTANYÓ" que consisteix en que tots els integrants es pensen que 3 dels integrants del clan no tenen no tenen ni idea de basquet i acaben dinant de bades un arros en bogavant a l´estanyó!!!Lo més cruel és que tots 3 han de donar-li les gràcies a un gran jugador com és Hernandez Sonseca!!!!

everkike ha dit...

diosssssssss

lo sabia!

esta setmana cau, Sonseca + Splitter..

a voras, polp sequet.